De-Doe-Agen-Da

Yoga

 

Ouder-Kind Yoga
door Inge van Happy en Relaxed

Ouder-kind yoga: samen met je (klein)kind yoga doen. Niet enkel naast elkaar, maar ook met, op en onder elkaar! Het is een heus avontuur vol fantasie waar we niet enkel (eenvoudige) yoga-houdingen doen, maar ook ontspanningsmomenten inlassen, … Kom en geniet van een moment vol plezier, stilte en samenzijn!

De ouder-kind yoga wordt begeleid door Inge Marivoet van Happy & Relaxed Training en Coaching (www.happyenrelaxed.be) met als slogan “je hoofd, hart en lijf in balans”.

Leeftijd van de kinderen: van 6 tot 12 jaar

 

Data:

28 juli
4 augustus
1 september
telkens van 12u30 tot 13u30

 

Bijdrage:

€2 per persoon

 

Inschrijven:

inge@happyenrelaxed.be
max. 20 personen

 

Hatha Yoga door Nathalie van SimplYoga

Ongeveer 10 jaar geleden, toen yoga nog lang geen hype was oefende Nathalie op een dun dekentje alle mogelijke vormen van yoga via Youtube. Al snel ontdekte zij Ashtanga Yoga, een pittige vorm van yoga waar ze haar helemaal in kon vinden. Ze volgde Ashtanga yoga workshops en cursussen bij grote meesters in Antwerpen. Nadien behaalde ze haar teacher certificaat in het verre India en verdiepte zich in de Hindoeïstische filosofie. Vandaag zou ze haar geen leven meer zonder Yoga kunnen voorstellen. Als yogateacher legt ze haar vooral toe op Hatha Yoga en Yoga voor beginners. Haar motto is haar passie door geven aan iedereen die net als zij op zoek is naar ontspanning en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.

www.simplyoga.be

 

Data:

21 juli
11 augustus
25 augustus
telkens van 12u30 tot 13u30

 

Bijdrage:

€2 per persoon

 

Inschrijven:

info@bokaal.be

 

Anusura Yoga door Charlotte

Charlotte startte een 4-tal jaar geleden met yoga en was er al snel door bezeten. Ze trok regelmatig op yoga-retraite om haar kennis te vergroten en verdiepte zich in alle andere onderdelen van yoga. Ze werkt als psychiatrisch verpleegkundige en merkte dat de “zin” voor yoga ook bij patiënten leeft. Zo begon ze dus nu en dan eens een yogalesje in elkaar te steken voor hen. Ze had de teacher-vibe al snel te pakken en besloot vorig jaar een 200h teacher training te gaan volgen om zich hierin te verdiepen. Afgelopen jaar behaalde ze uiteindelijk haar certificaat en dus is ze klaar om yoga toegankelijk te gaan maken voor het grote publiek. Charlotte is geschoold in het doceren van anusara yoga, een vorm die vooral de focus legt op het correct uitvoeren van houding rekening houdend met het unieke karakter van elk lichaam. Deze principes zijn echter toe te passen in elke stijl, van rustige hatha tot meer dynamische vinyasa. ze kan haar lessen aanpassen aan het doelpubliek.

 

Data:

7 juli
14 juli
18 augustus
telkens van 12u30 tot 13u30

 

Bijdrage:

€2 per persoon

 

Inschrijven:

info@bokaal.be

 


De Traege Brouwers – Bierproeverij

De Traege Brouwers organiseren opnieuw een bierproefnamiddag. Ook dit jaar zult u weer kunnen genieten van 6 verschillende bieren met 5 bijpassende kleine gerechtjes. Dit jaar zal de focus liggen op lokale bieren.
Terwijl u geniet van deze bieren en de bierhapjes, krijgt u meer uitleg over de bieren en hun brouwerij. Daarnaast leggen we ook uit waarop u moet letten als u een bepaald bier bij een gerecht wil serveren. Het belooft dus een leerrijke maar vooral heerlijke namiddag te worden.

 

Data:

Zaterdag 1 september, 14 uur

 

Bijdrage:

€25

 

Inschrijven:

traegebrouwers@gmail.com

 


Vespa Tour

Voor het 2e jaar organiseert het Zomercafé een Vespa tour doorheen de Rupelstreek!

Om 12 uur wordt er verzameld aan het Zomercafé met een drankje en een frisse salade, omstreeks 13 uur start de toer. Onderweg is er een verrassingsstop voorzien, om uiteindelijk rond 17 terug te komen bij het Zomercafé. Hier wacht een aperitief en een volledige Barbecue met aansluitend een DJ, geheel in Vespa style. Familie en kinderen kunnen perfect mee aansluiten voor het namiddag programma.

 

Data:

Zaterdag 7 Juli

 

Bijdrage:

Volledig pakket €30
enkel aperitief en Barbecue €25
Kinderen t/m 12 €15

 

Inschrijven:

bokaalvespatoer@gmail.com

 


Ping-Pong-Party

#gewoonniettemissen

Pingpong outdoor  dubbeltoernooi
mooie prijzentafel
dj’s Ping en Pong

 

Data:

Zaterdag 4 Augustus
Aanvang: 18u – Eerste wedstrijd: 18u30 – Einduur: 0u30

 

Bijdrage:

€10 per team

 

Niet vergeten:

Palletje
sportschoeisel
je dansbenen
het reglement nalezen
je dubbelpartner
als het kan een originele outfit!

 

Inschrijven:

tomverlinden00@gmail.com
voor 2 augustus!
met vermelding van deelnemers en ploegnaam

 


Yellow Brick Road Zomerwandeling met BBQ

Yellow Brick Road is een multidisciplinair platform in de Rupelstreek. Het verbindt street art met het rijke culturele patrimonium van de regio en verzorgt expo’s, DJ shuffels en andere evenementen. De YBR wandeling slingert langs de groene Rupeldijken en neemt je mee voor een kennismaking met hedendaagse kunst en lokale geschiedenis. Na de wandeling kan je aanschuiven voor een heerlijke BBQ à volonté met gratis drankje en live muziek in het Zomercafé.

 

Data:

Wandeling Boom
8  juli en 12 augustus, 14 uur

  Wandeling Rumst
15 juli en 19 augustus, 14 uur

Wandeling Niel
5 augustus en 26 augustus, 14 uur

 

Bijdrage:

Volwassenen €25, kinderen tot 12 jaar €17.50

 

Inschrijven:

ybrwandeling@gmail.com

 


Duvelse Donderdag!

Wegens succes verlengd!
Iedere donderdag zijn de Duvel en Cava drinkers bij ons helemaal op het juiste adres.
Om het (bijna ?) weekend in te zetten zijn de Duvels €2,50 en cava €3.
Wat!! Ja, ze zullen nog beter smaken!