De-Doe-Agen-Da

Duvelse Donderdag!

Iedere donderdag zijn de Duvel en Cava drinkers bij ons helemaal op het juiste adres.
Om het (bijna?) weekend in te zetten zijn de Duvels €2,50 en cava €3.
Wat?! Ja, ze zullen nog beter smaken!

Yoga

Ouder-Kind Yoga
door Inge van Happy en Relaxed

Ouder-kind yoga: samen met je (klein)kind yoga doen. Niet enkel naast elkaar, maar ook met, op en onder elkaar! Het is een heus avontuur vol fantasie waar we niet enkel (eenvoudige) yoga-houdingen doen, maar ook ontspanningsmomenten inlassen, … Kom en geniet van een moment vol plezier, stilte en samenzijn!

De ouder-kind yoga wordt begeleid door Inge Marivoet van Happy & Relaxed Training en Coaching (www.happyenrelaxed.be) met als slogan “je hoofd, hart en lijf in balans”.

Leeftijd van de kinderen: van 6 tot 12 jaar

Data:

verdere info volgt!

Inschrijven:

verdere info volgt!

Peuter en kleuter Yoga met Bie

Data:

verdere info volgt!


Vespa Tour

Onze Vespa vrienden gaan ook dit jaar weer kunnen genieten van een mooie toer door onze prachtige streek. Vanaf het middag uur serveren we de deelnemers een frisse lemonade, Vedett of verrassende cocktail.

Omstreeks 14 uur kan er gestart worden met de bepijlde route waarin 2 tussenstops zijn voorzien en een frisse versnapering. Uiteindelijk wordt u met open armen ontvangen door ons op het Zomercafé alwaar het aperitief staat te wachten.

Aansluitend zal rond 19 uur het Pizza Fiesta starten, onbeperkt genieten van houtoven pizza’s, alsook Discobar “Cash only” ft. DJ Sam Inocenti & Tim Piagio (20 uur) die zorgen voor de juiste tunes!

Data:

verdere info volgt!

Bijdrage:

Vanaf 12 jaar met rit: €30
Vanaf 12 jaar zonder rit: €22,50
Van 4 tot 12 jaar zonder rit: €12,50
Kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee

Inschrijven:

verdere info volgt!


Yellow Brick Road Zomerwandeling met BBQ

Yellow Brick Road is een multidisciplinair platform in de Rupelstreek. Het verbindt street art met het rijke culturele patrimonium van de regio en verzorgt expo’s, DJ shuffels en andere evenementen. De YBR wandeling slingert langs de groene Rupeldijken en neemt je mee voor een kennismaking met hedendaagse kunst en lokale geschiedenis. Na de wandeling kan je aanschuiven voor een heerlijke BBQ à volonté met gratis drankje en live muziek in het Zomercafé.

Data:

verdere info volgt!

Bijdrage:

Volwassenen €25, kinderen tot 12 jaar €17.50

Inschrijven:

verdere info volgt!